Nieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingEen goed gesprek kan veel duidelijk maken. Luisteren is een belangrijke kwaliteit voor de coach.

Nieuwe afbeeldingEen vaak voorkomend probleem is dat je niet verder komt met je eigen subjectieve inzicht in een probleemsituatie. Gemakkelijke of verouderde gewoontes kunnen je gevangen houden in denk- en gedragspatronen waarmee je jezelf ondermijnt.

Door de omstandigheden vanuit een breder perspectief te benaderen, worden er inzichten geboren die tot meer begrip leiden van je eigen situatie om zo de weg naar verandering en heling open te maken.
Hierdoor komt er macht vrij om de kracht die je hebt te bevrijden en te gebruiken. Toch is dit niet hetzelfde als je te vertellen wat je verkeerd doet, maar eerder je helpen om jezelf, anderen en de wereld te zien op een andere wijze. Hierdoor voel je je zowel ondersteund als uitgedaagd en je komt er zelf toe doeleinden, strategieën en actie te bewerkstelligen.

Als het weer het toelaat, kan het gespek in de vorm van wandelcoaching gebeuren. Ik wandel een stukje mee op je pad in de rust van de natuur. De weidse uitzichten in de heide kunnen je helpen om meer overzicht te krijgen.

wandelicoaching