Yoga 


Yoga betekent eenheid. Eenheid met de universele energie. Je individuele zelf probeert één te worden je universele zelf. Door aan yoga te doen leer je je emoties te balanceren, je tracht evenwicht te vinden in je lichaam en je geest en tussen de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen in je.
Uit deze oude levensfilosofie worden methodes toegepast zoals ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, lichaamsoefeningen, reinigingsoefeningen, en andere.

Yoga helpt je om meer bewust te worden van je lichaam en om dichter bij je gevoel te komen.

Yoga helpt je om je grenzen aan te voelen en maximaal te kunnen genieten van je mogelijkheden. Yoga houdt je lichaam en je geest flexibel en vitaal.

Iedereen kan aan yoga doen.

 

Klankresonantie

Laat je onderdompelen in een mystieke wereld van rustgevende klanken en diepgaande vibraties. Beleef de kracht, zuiverheid en de rust van de Himalaya.
Terwijl je aangenaam toegedekt op een zachte ondergrond ligt, worden de klankschalen rondom je lichaam geplaatst.
Het horen en het voelen doen je lichaamscellen en je subtiele lichamen mee resoneren met de klankenergieën.
Hierdoor wordt diepe relaxatie mogelijk en kunnen blokkades verdwijnen. Je voelt je herboren, totaal ontspannen en in balans.

90 minuten – 75 €

klankschalen 2

 

 

Oorkaarsen

Bij deze behandeling krijg je eerst een manuele lymfedrainage van het aangezicht en de hals en een specifieke oormassage.

Daarna wordt er, aan weerszijde, voorzichtig een oorkaars een halve centimeter in je oor gebracht, terwijl die rustig opbrandt. Daarna is je andere kant aan de beurt.

oorkaarsen

Oorkaarsen worden vervaardigd uit fijn katoen met zuivere bijenwas en natuurlijke etherische oliën.

De behandeling geeft een heerlijke ontspanning.
Je ervaart een uniek en zeldzaam gevoel van genoegen en geborgenheid.

 

60 minuten – 70 €