Tibetaanse Drukpuntmassage                                         tibet massage

Deze volledige lichaamsbehandeling combineert methodes van de Tibetaanse medische en traditionele massage. De medische massage werkt op acupressuurpunten op de belangrijkste meridianen.

Door het uitoefenen van druk, aangepast aan de tonus van deze punten, wordt je aandacht gefocust en krijgt het lichaam de kans om gepast te reageren en te ontspannen.

De traditionele massagetechnieken, die met een beetje olie toegepast worden, zijn krachtig en diepgaand en rekt de spanning uit de spieren.

Deze massage heeft de kracht om blokkades te verhelpen en mentale stress te verlichten. Ze bevordert de bloedcirculatie en creëert evenwicht in de verdeling van energie in ons lichaam, ze verfrist en verheldert de geest en biedt een grote opluchting en ontspanning.

 

100 minuten – 100 €

 

Traditionele Ayurvedische Massage

ayurvedische massage 2

Ayurveda is een natuurgeneeswijze uit India, die meer dan 5000 jaar oud is en letterlijk ‘de kennis van het leven’ betekent.

Bij deze volledige lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van een ¼ liter verwarmde Ayurvedische olie uit India. Deze wordt in zachte, vloeiende en ritmische bewegingen in je huid gemasseerd. Dit stimuleert de energetische doorstroming en herverdeling en bevordert daardoor je gezondheid.

Je ervaart zowel fysiek als mentaal een diepe ontspanning en voelt je gerevitaliseerd.

(zwangerschapsmassage in zijlig is mogelijk).

 

100 minuten – 100 €