Over ons 

Pieter Van der Stighelen (°29-03-1978)

Opleidingen:

  • Gezondheidstherapeut (1999-2004)
  • Yogateacher, Ayurvedisch Practitioner, Tibetaanse Acupressuur (India-Nepal 2007-2008)
  • Therapeut in de orthomoleculaire geneeskunde (2009-2010)
  • Toegepaste kinesiologie (AK) (2011)
  • ‘Gezondheidstraining voor artsen en therapeuten’ door Wilko Van der vegt, Acinipo Health resort. (Spanje 2014)
  • Therapeut in de klinische psycho-neuro-immunologie kPNI (2012- 2018)
  • BrainQ Therapeut (2018)

Docent aan de Levensschool, therapeut/coach, yogaleraar en natuurgids en tot begin 2014 voorzitter van de beroepsvereniging van Gezondheidsbegeleiders.

Pieter organiseert en begeleidt zuiveringsweekends en -weken, yogaretreats en houdt ervan om tijd te besteden aan zelfstudie en bewustzijnsverruiming.

Lid van beroepsverenigingen: de Gezondheidsbegeleiders en BBOG

In 2009 starte hij zijn eerste zelfstandige praktijk als gezondheidsbegeleider tot we in 2013 konden verhuizen naar onze huidige lokatie en het ‘Holistisch centrum -OM-‘ oprichtten.

Als gezondheidsbegeleider stelt hij geen medische diagnose en behandelt hij geen ziekten, op geen enkele manier. Een gezondheidsbegeleider is een professionele beoefenaar van de natuurlijke gezondheidszorg. De adviezen die hij verstrekt en de handelingen die hij in de praktijk stelt, zijn gericht op het versterken en ondersteunen van de zelfgenezende kracht van de cliënt op een natuurlijke manier.

Het doel is een toename van je levenskracht, je vitaliteit, je levensvreugde en een verbetering van je gezondheidstoestand.

Inge Bos  (°25-07-1981).

Je kan bij mij terecht voor yoga, meditatie,  voedings- en bewegingsadvies, ondersteuning in zelfontwikkeling en groei naar meer zelfvertrouwen, bewegingsvrijheid, levensvreugde en positieve relaties.

Tussen 2007-2008 reisde ik samen met Pieter twaalf maanden door India en Nepal. We volgden er beiden een yogaleraarsopleiding, verdiepten ons in ayurveda, meditatie, klankresonantie, oosterse massagetechnieken en oosterse spiritualiteit…

Naast de opleiding assistent in de psychologie volgde ik later nog  met veel interesse en overgave de opleiding tot gezondheidsbegeleider en verdiepte mij in de voetreflex, holistische kinderyoga, EFT en cognitieve therapie.