Het holistisch centrum -OM- is tijdelijk gesloten tem 8 juni. We willen zo mee kunnen bijdragen aan de uiterste zorgzaamheid. Al onze activiteiten zijn geannuleerd. Het holistisch centrum is gesloten, maar achter de schermen gebeuren er vele mooie dingen. OnzeYoga detox retreat in de Ardennen is een een jaar uitgesteld en een persoonlijke retreat geworden in de heide;-) Wij trachten in deze periode vooral verstilling en rust op te zoeken. Deze periode heeft ons geholpen om de stap te durven zetten om onze Yogalessen ook online beschikbaar te maken. Omdat we nog wat langer ‘in ons kot’ moeten blijven zullen we onze wekelijkse Yogales via you-tubefilmpjes doorsturen tot we jullie weer in het echt kunnen ontvangen in ons centrum natuurlijk! Zo kunnen jullie van thuis uit onze yogales blijven volgen om rust te komen in je lichaam en in je hoofd en misschien zelfs je gezinsleden inspireren. We willen dit in de toekomst ook verder zetten zodat de mensen die de verplaatsing tot hier niet kunnen maken, toch van thuis uit kunnen genieten van onze Yogalessen.

We wensen jullie allen veel licht en goeie moed. Draag zorg voor elkaar en geniet van de zuivere lucht die de bomen ons schenken en de warmte van de zon die onze harten verwarmd. Namaste Pieter en Inge -OM-

-OM- Yoga: Pieter en Inge combineren elementen uit Hatha Yoga, Kashmir yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Mindfulness, Yoga Nidra,… In de yogalessen is er ruimte voor relaxatie, ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen, energetische oefeningen,…

Je leert verbinding maken met je lichaam en je lichaam ruimte geven. Ervaar meer evenwicht tussen geest en lichaam, innerlijke rust en harmonie. Je kan de yogalessen volgen zonder voorafgaande ervaring.

Wanneer?
maandag 8:45u – 10:45u
maandag 19:15u – 21:15u
dinsdag 8:45u – 10:45u
dinsdag: 19:15u – 21:15u
woensdag 19:15u – 21:15u
donderdag 8:45u – 10:45u
vrijdag 8:45u – 10:45u
vrijdag 11:00u – 13:00u

Om je plaats te reserveren of meer info mail of sms 0485/24.50.31 (Pieter.)

YOGAREEKSEN 2019-2020
YOGA LENTE:                      
maandag 20/4 tem vrijdag 26/6. Lessenreeks van 9 + 1 gratis lessen, kost 112,5 €.
YOGA NAZOMER: 
maandag 31/8 tem vrijdag 30/10. Lessenreeks van 8 + 1 gratis lessen, kost 100 €.
YOGA NAJAAR:
maandag 9/11 tem vrijdag 18/12.  Lessenreeks van 5 + 1 gratis lessen, kost 62,5 €.
YOGA WINTER:
maandag 4/1 tem vrijdag 2/4. Lessenreeks van 11 + 1 gratis lessen, kost 137,5 €.


-OM- Yoga Detox Retreat

Volledig verzorgde milde detoxweek in combinatie met Yoga, massages, wellness, meditatie en wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving, nabij de Hoge Venen, op één van de mooiste plekjes in België.

Kom tot rust en beleef de stilte, de ademruimte en bewegingsvrijheid in verbinding met het ritme van de natuur.
Leer en ervaar zuiverende yogatechnieken en voedt je ziel met dagelijks verruimende yoga -en bewegingssessies, sungazing, zuiverende en biologische voeding, wondermooie wandelingen en verbindende gesprekken die het bewustzijn verruimen en  het zintuigelijk waarnemen en de levenskracht vergroten.

Ontdek hoe je zelf zuiver en gezond kan koken en ontspan volledig tijdens een ayurvedische massage of tibetaanse drukpuntbehandeling.

10 tem 15 april 2021 

De gite bevindt zich in Möderscheidt, 4km van Amel en 5km van Bütgenbach.De gite beschikt over slaapkamers met eigen douche en toilet. Een fijne relaxruimte met sauna en Turks stoombad, een ruime tuin met terras en een gezellige woonkamer met open haard.

Er is plaats voor 14 deelnemers.
De normale prijs is € 827 voor de yoga detox retreat. Alles is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd vervoer. Vroegboekkorting: Voor Kerstmis betaal je € 777.  Info en inschrijving bij Pieter 0485/24.50.31, [email protected]-Dance & Yoga Weekend-

Het stiltecentrum waar we verblijven is ingericht om volledig tot rust te komen in lichaam en geest. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche. Er kunnen maximaal 18 mensen deelnemen.

Kostprijs: 355,-€
Vroegboekkorting: 330,-€
320,-€ voor leden die cursus volgen bij JesDansTheater of Yoga bij Holistisch Centrum – OM –

Lente/zomerweekend Kalmthout 3 tem 5 juli = VOLZET!
@ Holistisch Centrum – OM-
Kostprijs 265,-
! Boek je voor 15april dan betaal je slechts 240,-€ (230,- voor onze leden)

Herfstweekend Zeeland 18 tem 20 september! Boek je voor 15 juli dan betaal je slechts 330,-€ (320,-€ voor onze leden)

Alles is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd vervoer.

Info en Inschrijven via mail :
[email protected] 0472/399.606 (Jessy) [email protected]-BHAKTI YOGA-

Hare-Krishna-Mantra1

elke laatste vrijdag van de maand van 20 – 22u.

Maandelijkse zangcirkel van meditatieve Indische mantra’s en bhajans, Zuid-amerikaanse Icaros, Noord-amerikaanse liederen en rainbowspirit songs.

Interactieve live performance door Inge Bos en Pieter Van der Stighelen

Ook jongeren vinden het vaak heel leuk om mee te komen zingen en genieten van de sfeer.
Er zijn kleine instrumentjes waarmee je mee kan spelen, eigen instrumenten zijn welkom.
Je bent ook welkom als je gewoon wilt komen genieten van het gezang van anderen en de harmonie.

Yogithee en fruit/lekkers in overvloed
Dana (= vrije bijdrage) Holistische kinderyoga

Plezier beleven aan yoga staat voorop!  Kindgerichte yogahoudingen worden thematisch aangevuld met liedjes, versjes, sprookjes en verhalen. De kinderen worden zich bewust van hun adem, ontwikkelen hun zintuigen en leren verschil waar te nemen tussen spanning en ontspanning. Er ontstaat ruimte voor het kind om in zijn kracht te komen en in balans te blijven. Op aanvraag, ook op verplaatsing: minimum aantal deelnemers 8, telkens een reeks van 5.

Info en inschrijving via mail [email protected]