Geniet deze zomer van -OM Yoga op de Kalmthoutse heide en schrijf je nu in via onze Doodle.   🌳🕉🦋🙏🏼

-OM- Yoga: Pieter en Inge combineren elementen uit Hatha Yoga, Kashmir yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Mindfulness, Yoga Nidra,… In de yogalessen is er ruimte voor relaxatie, ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen, energetische oefeningen,…

Je leert verbinding maken met je lichaam en je lichaam ruimte geven. Ervaar meer evenwicht tussen geest en lichaam, innerlijke rust en harmonie. Je kan de yogalessen volgen zonder voorafgaande ervaring.

Wanneer?
maandag 8:45u – 10:45u
maandag 19:15u – 21:15u
dinsdag 8:45u – 10:45u
dinsdag: 19:15u – 21:15u
woensdag 19:15u – 21:15u
donderdag 8:45u – 10:45u
vrijdag 8:45u – 10:45u
vrijdag 11:00u – 13:00u
 
YOGAREEKSEN 2020-2021
YOGA NAZOMER:
maandag 31/8 tem vrijdag 30/10. Lessenreeks van 8 + 1 gratis lessen, kost 100 €.
YOGA NAJAAR:
maandag 9/11 tem vrijdag 18/12.  Lessenreeks van 5 + 1 gratis lessen, kost 62,5 €.
YOGA WINTER:
maandag 4/1 tem vrijdag 2/4. Lessenreeks van 11 + 1 gratis lessen, kost 137,5 €


-BHAKTI YOGA-

Hare-Krishna-Mantra1

elke laatste vrijdag van de maand van 20 – 22u.

Maandelijkse zangcirkel van meditatieve Indische mantra’s en bhajans, Zuid-amerikaanse Icaros, Noord-amerikaanse liederen en rainbowspirit songs.

Interactieve live performance door Inge Bos en Pieter Van der Stighelen

Ook jongeren vinden het vaak heel leuk om mee te komen zingen en genieten van de sfeer.
Er zijn kleine instrumentjes waarmee je mee kan spelen, eigen instrumenten zijn welkom.
Je bent ook welkom als je gewoon wilt komen genieten van het gezang van anderen en de harmonie.

Yogithee en fruit/lekkers in overvloed
Dana (= vrije bijdrage)-Body & Mind Retreat zomer 2020-

15 tem 20 augustus 2020 


Reinig lichaam, geest en ziel met deze Body & Mind Retreat onder de liefdevolle begeleiding van Pieter & Inge (Holistisch Centrum -OM-) en Jessy (Het Bewegende Pad).
Volledig verzorgde milde detoxweek in combinatie met Yoga, dans -en beweging, massages, wellness, meditatie en wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving, nabij de Hoge Venen, op één van de mooiste plekjes in België.
Kom tot rust en beleef de stilte, de ademruimte en bewegingsvrijheid in verbinding met het ritme van de natuur.
Leer en ervaar zuiverende yogatechnieken en voedt je ziel met dagelijks verruimende yoga -en bewegingssessies, meditatie, sungazing, dauwtrappen, zuiverende en biologische voeding, wondermooie wandelingen en verbindende gesprekken die het bewustzijn verruimen en het zintuigelijk waarnemen en de levenskracht vergroten.
Ontdek hoe je zelf zuiver en gezond kan koken en ontspan volledig tijdens een ayurvedische massage of tibetaanse drukpuntbehandeling.

De site bevindt zich in Möderscheidt, 4km van Amel en 5km van Bütgenbach.
De gite beschikt over slaapkamers met eigen douche en toilet. Een fijne relaxruimte met sauna en stoombad, een ruime tuin met terras en een gezellige woonkamer met open haard.

Kostprijs/vroegboekkorting vóór 15 juli, alles inbegrepen, uitgezonderd vervoer.
💠SPECIALE AANBIEDING
voor gedeelde kamer(s) 💠
Eigen kamer: € 827/ € 777
Kamer delen: € 677/ € 627

Info en inschrijving
[email protected]
[email protected]

Ter info: de retreat gaat alleen door bij minimaal 8 deelnemers. Holistisch centrum -OM- informeert je 14 dagen voor datum van aanvang van het retreat over doorgang. Mochten zij onverhoopt moeten annuleren, dan is je (aan)betaling volledig restitueerbaar.– Body & Mind Retreat lente 2021-

Volledig verzorgde milde detoxweek in combinatie met Yoga, massages, wellness, meditatie en wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving, nabij de Hoge Venen, op één van de mooiste plekjes in België.

Kom tot rust en beleef de stilte, de ademruimte en bewegingsvrijheid in verbinding met het ritme van de natuur.
Leer en ervaar zuiverende yogatechnieken en voedt je ziel met dagelijks verruimende yoga -en bewegingssessies, sungazing, zuiverende en biologische voeding, wondermooie wandelingen en verbindende gesprekken die het bewustzijn verruimen en  het zintuigelijk waarnemen en de levenskracht vergroten.

Ontdek hoe je zelf zuiver en gezond kan koken en ontspan volledig tijdens een ayurvedische massage of tibetaanse drukpuntbehandeling.

10 tem 15 april 2021 

De gite bevindt zich in Möderscheidt, 4km van Amel en 5km van Bütgenbach.De gite beschikt over slaapkamers met eigen douche en toilet. Een fijne relaxruimte met sauna en Turks stoombad, een ruime tuin met terras en een gezellige woonkamer met open haard.

Er is plaats voor 14 deelnemers.
De normale prijs is € 827 voor de yoga detox retreat. Alles is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd vervoer. Vroegboekkorting: Voor Kerstmis betaal je € 777.  Info en inschrijving bij Pieter 0485/24.50.31, [email protected]-Dance & Yoga Weekend-

Het stiltecentrum waar we verblijven is ingericht om volledig tot rust te komen in lichaam en geest. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche. Er kunnen maximaal 18 mensen deelnemen.

Kostprijs: 355,-€
Vroegboekkorting: 330,-€
320,-€ voor leden die cursus volgen bij JesDansTheater of Yoga bij Holistisch Centrum – OM –

Herfstweekend Zeeland 18 tem 20 september! Boek je voor 15 juli dan betaal je slechts 330,-€ (320,-€ voor onze leden)

Alles is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd vervoer.

Info en Inschrijven via mail :
[email protected] 0472/399.606 (Jessy) [email protected] Holistische kinderyoga

 

Plezier beleven aan yoga staat voorop!  Kindgerichte yogahoudingen worden thematisch aangevuld met liedjes, versjes, sprookjes en verhalen. De kinderen worden zich bewust van hun adem, ontwikkelen hun zintuigen en leren verschil waar te nemen tussen spanning en ontspanning. Er ontstaat ruimte voor het kind om in zijn kracht te komen en in balans te blijven. Op aanvraag, ook op verplaatsing: minimum aantal deelnemers 8, telkens een reeks van 5.

Info en inschrijving via mail [email protected]